• Главная
 • Карта сайта
Не найдено

Тим x на бомба. Како да посипете пилешко во KS GO. Како да се претворите во огромно пилешко во CS GO

 1. Преглед
 2. Како да спиеш пилешко во COP GO
 3. Како да направите голема кокошка во KS GO
 4. Како да станете пилешко во COP GO
 5. Како да се претворите во огромно пилешко во CS GO
 6. Како да го скротиш пилешкото во COP GO
 7. Конзола команди за кокошки во CS GO

Популарно име : туту

Достапни : Терористи

Командна команда во конзола : даде weapon_c4

Моќ лумбална (на скалата во игра) : 200/300

" Овој импровизиран експлозивен уред е стабилен и отпорен на повеќето механички удари, а исто така има и детонациона брзина поголема од 8000 метри во секунда кога се запали. "
- Опис на играта.

Преглед

C4 е пластичен експлозив. Се состои од хексоген (91%), полиизобутилен (2.1%), пластификатор (5.3%) и спецификации на моторно масло SAE 10 (1.6%).

Кога реакцијата започнува, C4 се распаѓа, ослободувајќи различни гасови (главно јаглерод и азотни оксиди). Почетната стапка на проширување на гасовите е 8500 метри во секунда. За обичниот набљудувач, експлозијата се случува речиси веднаш.

На почетокот на кругот, еден од терористите случајно добива бомба. C4 може да биде фрлена и дадена на друг играч. Експлозивот паѓа на земја ако играчот е убиен заедно со него. Експлозивот мора да биде поставен на една од двете точки за поставување бомби (A или B) во режим на поставување бомба, или на еден во режимот "Уништи објект".

Стандардното време за експлозија е 40 секунди. Вклучувајќи и за турнири.

За време на бомбардирањето, терористите не можат ниту да одат ниту да скокаат. Времето за обележување е 3 секунди. Во тоа време, можете да го слушнете звукот на кодот за активација на бомбата. Исто така можете да направите лажни обележувачи со полнење бомба не целосно, да ги измамите специјалните сили и да ги намамат играчите.

Можете да ја смирите бомбата за 10 секунди без поставување на sapper, или во 5 секунди со сет. Кога C4 ќе експлодира, прво црвената боја се претвора во бела боја и по 1 секунда експлозијата експлодира.

Експлозијата на Ц4 ќе донесе победа на терористите, без оглед на тоа дали еден од нив е жив или не.

Неутрализација

Способноста да се неутрализира е достапна само за специјални сили. За да го направите ова, треба да отидете до бомбата и да го држите копчето "Use" за 10 секунди (или 5 со комплетот на sapper). Ако го ослободите клучот, целиот напредок е изгубен и треба да започнете одново. За време на неутрализацијата, специјалните сили се идеални цели за напад, па затоа е важно да се покрие (ако некој друг од терористите е жив).

Можете исто така да направите лажна деактивација за да ги измами и да ги наведуваш на терористите.

 • Ако некој играч умира од C4 експлозијата, ова не се смета за смрт во табелата со поени.
 • Активирачкиот код за бомбата е 7355608.
 • C4, како и другото стандардно оружје, не се појавува во инвентарот на Steam (исклучоци се стандардно оружје со ознаки или ознаки за имиња). C4 може да се стави во пописот, но тоа ќе мора да работи. Треба да ја уредите датотеката items_game во својствата на играта, да купите персонализирана етикета, да ја преименувате бомбата. Откако е неопходно да се вратат items_game во неговата оригинална состојба.
 • Бомба падна на земја не може да се помести без да го земе. Ова е направено така што специјалните сили не можеа да го сокријат со помош на експлозија на гранати или отпуштање на него.
 • Од 22 август 2014 до 28-ми, за време на бомбардирањето, се одржаа празнични звуци, а балоните се зголемија заедно со конфети.
 • Во играта


Здраво пријатели! Во оваа статија ќе се занимаваме со такво прашање, како да поставите патент поинаку од бомбата во играта Counter-Strike: GO, како и брзо поставување на патент и преживување со вашето оружје. Почнуваме со прашањето како правилно да се инсталира патент во CS GO.

Откако ќе се бориме со бомба или нашиот соиграч ни го предаде, пред сѐ ги слушаме нашите сојузници и се потпираме на тоа каде ќе одат, на пример, на А или Б. Откако ќе одлучиме каде ќе одиме, ќе го следиме тие, во секој случај, не одат прво!

Бидете сигурни дека ќе следите некого, не останувајте понапред од вашите сојузници, инаку, ако сте убиени, вашата бомба ќе лета директно во рацете на непријателот, а потоа едноставно не им се допаѓате! Одете меѓу себе, но не обидувајте се да тргнете последно, бидејќи никој не го откажал кружниот пат!

Следното нешто што треба да се запомни е дека кога ќе одите до местото каде што сте го поставиле лепенката, никогаш не го достигнете лепенка однапред, бидејќи тоа исто така може да доведе до смрт. Кога сé уште сте на пат до местото каде што беше поставена бомбата, препорачувам да земете оружје во вашите храбри раце, чие оружје повеќе не е важно, главната работа е воопшто да е во ваши раце. Така што во секој случај на напад врз вас, може да се одбие напад на непријателот, бидејќи за жал, додека фрла бомба на непријателот и му нанесе штета на него, програмерите се уште не измислиле.

Ние не играме со бомба! Обидете се да ја добиете бомбата колку што е можно помалку додека сте на пат кон обележувачот!


Откако ќе стигнете до местото каде што треба да инсталирате бомба, треба да бидете сигурни дека вашите сојузници можат да ви ги покриваат колку што е можно повеќе, и ако вашите сојузници не се во близина, треба да им се каже дека сте во некоја точка. На пример, нека биде Б, и, се разбира, пожелно е тие да дојдат до вашата помош што е можно побрзо, а вие не губите време, бидете сигурни дека не сте во опасност ако ги гледате сите отвори и патеки за кои почнувате да ставате петор.

Ги проверуваме сите потези, каде непријателот би можел да помине, нема да биде излишно да фрлаат чад на местото на обележувачот, а исто така да фрлаат бучна граната во било кој отвор.

Ги проверуваме сите потези, каде непријателот би можел да помине, нема да биде излишно да фрлаат чад на местото на обележувачот, а исто така да фрлаат бучна граната во било кој отвор

Сега е неопходно правилно да се инсталира патентот. Правилно да го инсталирате патентот, тоа значи дека мора да ја избереме најсоодветната точка на обележувачот, односно да се заштитиме од куршумот на непријателот, а потоа да го ставиме патентот. Поентата за поставување на бомба, вреди да се избере најбезбедно и најмногу видено, односно, ако почнеме да ставаме патент, можевме да видиме, на пример, премин.

Изберете безбедна точка за означување, поставете патент и истовремено погледнете низ премин до ознаката за обележување.

Која точка ја избирате, ова е дело на секого, секој има свој.


Која точка ја избирате, ова е дело на секого, секој има свој

Откако ќе го поставиме затворот, нашата задача е да сториме сé за да експлодира нашата бомба. Со цел успешно да експлодира бомбата, неопходно е да се преместите на место каде што најбезбедно е да се набљудува сликата за тоа што се случува. Така што повремено, ако непријателот се обиде да ја уништи бомбата, може успешно да го отстраните.

Дури и ако седнете со цела екипа на точка, а потоа се организирате така што секој ќе се осврне на неговата поента, ако се случи вашиот сојузник да биде испратен во следниот свет, не заборавајте да велите дека го гледате во неговиот сектор, така што другите ваши сојузници нема да страдаат тим.

Ние го избираме местото каде што ќе биде најсигурно, земаме секој од нашите сектори, не е препорачливо да се плашиме.


Ние го избираме местото каде што ќе биде најсигурно, земаме секој од нашите сектори, не е препорачливо да се плашиме

Ако успеете, тогаш вашите сојузници, секако, ќе ве дочекаат и вашата заедничка победа!

Исто така, не заборавајте за стариот добар нож, бидејќи благодарение на неа можеме многу побрзо да се движиме по картата, што значи дека треба да ги преземеме сите ножеви и да се движиме во насока на точката за обележување. Но, не треба да се занесувате премногу, околу половина пат подобро е да го смените остар нож на оружје, инаку невозможно е да се фрлаат ножеви во играта!

Се надевам дека оваа статија е корисна за вас, благодарам за читање драги гејмери!

Важно: ако ви треба цела листа на команди за кокошки без детален опис PUSH

На прв поглед, се чини дека кокошката игра чисто декоративна улога во CC оди , но ова не е сосема така. Јас ќе ви дадам листа на основните својства за пилешко:

 • Ако се приближите до пилешкото и скокнете, пилешкото ќе се залепи и ќе почне да бега.
 • Ако непријателот ќе пука до пилешко, тогаш пилешкото ќе избега.
 • Кокошките се опремени со вештачка интелигенција која им овозможува да случајно се движат низ картата.
 • Ако пукаш пилешко, тоа ќе исчезне, оставајќи не многу пердуви во воздухот.
 • Ако пукате AWP низ кокошка на непријателот, нема да ве спаси од смртоносен удар.
 • Кокошки се поделени во бела и кафеава боја.
 • Ако пукаш со оружје M4A1-S и USP-S, тогаш кокошките нема да се заглават. Можете и да ги стремите под нозете.
 • Во нормален режим, кокошки се наоѓаат на картата на Inferno, Италија, Militia, Cobblestone. Можете да ги најдете на случаен места.
 • Во режимот "Борба за умрење", кокошки ќе се појават насекаде, а за убивање ќе добиете една точка.
 • Некои операции имаат задачи за убивање на кокошки.

Фактури поврзани со факти:

 • За време на Ноќта на вештерките 2013, кокошки беа облечени во празнична облека.
 • На 22 август кокошките носат капи за одмор - ова се должи на роденденот на COP GO. Оваа традиција трае од 2014 година.
 • Ноќ на вештерките 2014, ако загинавте со пилешко, тогаш тоа беше воскреснато како зомби со зелени пердуви, жолти очи и свиткан клун, додека полека одеше по земјата. Ако повторно ја убие, таа едноставно исчезна.
 • За време на зимската обнова во 2015 година - сите кокошки носеа зимски џемпери. На дното на џемперот беше амблемот на терористите, и на горниот амблем на специјалните сили.
 • Велигден 2016 - на ушите на кокошките беа облечени на главата. Во овој случај, сите кокошки скокнаа.

Додека ја читате оваа статија, можеби ќе сакате да прочитате за забраната за VAC и со задоволство ќе ви дадеме врска со нашата. =)

Како да спиеш пилешко во COP GO

Отворете ја конзолата. За да го користите, треба да отидете во "Settings" - "Game Settings" и таму треба да го поставите "Yes" спротивно "Овозможи Конзола за програмери (~)". Ако веќе вреди, тогаш одлично! Сега само кликнете на буквата "Е". И напишете ја следнава команда:

Се регистриравме во конзолата:
sv_cheats 1 - режим за измамник е вклучен
ent_create пилешко - креирајте пилешко

Исто така можете да потомство кокошки за одмор, за ова, пред потомството на пилешко, победи на следнава команда:
sv_holiday_mode 1 - кокошки од последниот Ноќта на вештерките (за февруари 2017 година, ова се кокошки на главите со тикви, кои претходно биле зомби кокошки)
sv_holiday_mode 2

Како да направите голема кокошка во KS GO

Откако ќе ги убиете кокошките, ја пишуваме следнава команда на конзолата:
- каде што "7" е вредноста што можете да ја промените, 1 е стандардно, можете да поставите најмалку 1000
sv_holiday_mod 1 - кокошки од последниот Ноќта на вештерките


Како да станете пилешко во COP GO

Прво создадете пилешко како што е опишано погоре.
Потоа, ја возиме командата:
" Sv_precacheinfo " е команда која ќе ни ги покаже сите модели на серверот

Следно од листата го бараме бројот на моделот на пилешко, тоа ќе изгледа вака:
240: модели / chicken / chicken_gone.mdl (RES_FATALIFMISSING | RES_PRELOAD): 1 refs, прво 0.00 mru 0.00 - каде што "240" е моделот на бројот на кокошката во ks go, може да имате кој било друг број наместо 240.

Па, за да бидете сигурни дека ќе станеш тоа пилешко, се преправате од 3 лица со команда:
"трето лице cam_idealyaw 1"

Како да се претворите во огромно пилешко во CS GO


Сега, по извршените команди. Ние пишуваме во конзолата:
"ent_fire! self addoutput modelscale 1" - каде што "1" е вашата големина.

Можете да го промените овој број на она што ви се допаѓа, толку повеќе, толку повеќе вас. Сега можеш да се претвориш во пилешко во КС оди.

Како да го скротиш пилешкото во COP GO

Тоа е многу едноставно. Пристапуваме кон пилешкото во поддршката. Кликнете на акцијата. Стандардно, ова е англискиот клуч "Е". Сега по што пилешкото ќе тече по тебе. Но, веднаш ќе кажам, ова растојание не е директно блиску, околу еден метар од 3-5. Ако пилешкото умира, тогаш ќе се појавиш во разговорот што го убил твоето пилешко, и времето кога беше скротено.

Играј за пилешко, исто како и обичен играч. Можете да ги видите промените само од 3 лица за кои веќе сум напишал. Се надевам дека ви кажав сите за кокошките, се надевам дека овој напис веќе нема да ги оставите прашањата.

На ова, нашата лекција за лекарите заврши. Се обиде да те сонува, особено за

Конзола команди за кокошки во CS GO

sv_cheats 1

- режим за измамник е вклучен
ent_create пилешко - креирајте пилешко
ent_fire пилешки додаток модели 7 - големина на пилешко (опсег од 1)

sv_precacheinfo е команда која ќе ни ги прикаже сите броеви на модели на серверот
ent_fire! self addoutput modelindex 240 - станете пилешко, наместо 240 "внесете го бројот на моделот на пилешко, кој ќе го најдете со помош на претходната команда
трето лице cam_idealyaw 1 - трето лице поглед, 0 - од прва
ent_fire! self addoutput modelscale 1 - зголемување на вашата големина (опсег од 1)

Командите се пропишани пред да се создадат кокошки:
sv_holiday_mode 1 - кокошки од последниот Ноќта на вештерките
sv_holiday_mode 2 - Пилешко од зимското ажурирање 2015


Новости
Провайдеры:
 • 08.09.2015

  Batyevka.NET предоставляет услуги доступа к сети Интернет на территории Соломенского района г. Киева.Наша миссия —... 
  Читать полностью

 • 08.09.2015
  IPNET

  Компания IPNET — это крупнейший оператор и технологический лидер на рынке телекоммуникаций Киева. Мы предоставляем... 
  Читать полностью

 • 08.09.2015
  Boryspil.Net

  Интернет-провайдер «Boryspil.net» начал свою работу в 2008 году и на данный момент является одним из крупнейших поставщиков... 
  Читать полностью

 • 08.09.2015
  4OKNET

  Наша компания работает в сфере телекоммуникационных услуг, а именно — предоставлении доступа в сеть интернет.Уже... 
  Читать полностью

 • 08.09.2015
  Телегруп

  ДП «Телегруп-Украина» – IT-компания с 15-летним опытом работы на рынке телекоммуникационных услуг, а также официальный... 
  Читать полностью

 • 08.09.2015
  Софтлинк

  Высокая скоростьМы являемся участником Украинского центра обмена трафиком (UA — IX) с включением 10 Гбит / сек... 
  Читать полностью