• Главная
 • Карта сайта
Не найдено

Прилепувајте го видеото

 1. Како да се лепи видео? Мило ми е да дојде кај нас! Оваа кратка инструкција ќе ви помогне да го...
 2. 2 Наредба за лепење
 3. 3 Спојте две видеа со транзиции
 4. 4 Лепак 2 видеа без транзиции
 5. 5 Лепење на видео и преземање

Како да се лепи видео?

Мило ми е да дојде кај нас!

Оваа кратка инструкција ќе ви помогне да го лепи видео брзо и бесплатно.

Програмата за лепење на видео не е потребна, сè може да се направи онлајн, без регистрација без преземања вирус-заразена пиратска програма од непознати извори.

За видеото следи Детални упатства чекор-по-чекор - корисно е, ако гледате лепење на видео со помош на видео едитор, тоа не беше потполно неразбирливо :)

1. Додај датотеки

Преклопете музика од бесплатната колекција - за оваа лекција што ја избравме Fleurie - Constellate .

Преклопете музика  од бесплатната колекција - за оваа лекција што ја избравме  Fleurie - Constellate

На пример, да погледнеме како да лепиме два видеа заедно :

За да даунлоадирате видео клипови од вашиот компјутер и телефон, користете копче за преземање .

Ако датотеките се наоѓаат на различни уреди, на пример, едно видео е на компјутер, а другото е на iPhone или Android, ќе треба да се регистрирате - повеќе за додавање датотеки .

2 Наредба за лепење

Редоследот на лепење е воспоставен со едноставно влечење.

Стандардно, сите видеа се залепени заедно автоматски да се постават еден по друг. Поставете ја позицијата рачно, наведувајќи пауза или специфичен момент на изглед:

 1. Кликнете на видеото.
 2. Со притискање, вклучете го копчето за задржување на позиција.
 3. Повлечете ја датотеката на вистинското место - видеото ќе ја однесе токму избраната позиција.
 4. Притиснете го копчето повторно за да се вратите на автоматско позиционирање.

Ако видео е задолжително претходно да се отсече или да се намали При мешање на парчињата, користете ги соодветните уредници:

 1. Изберете видео.
 2. Кликнете на саканото копче.

3 Спојте две видеа со транзиции

За вметнување на видео со транзиции е одговорен "Изглед" и "Исчезнување" . Параметрите можат да се постават за целата серија и тие ќе дејствуваат на сите датотеки со секвенца на ист начин или на секоја датотека поединечно, користејќи го визуелниот уредувач со копчето:

Изгледот е одговорен за тоа како елементот се појавува во рамката, исчезнувањето, како елементот ја напушта рамката, соодветно.

Во параметрите можете да поставите:

Времетраење Колку долго трае транзицијата. Движење Каде или каде движењето ќе се одвива. Скала Почетната и последна скала на објектот. Стил на ефект со кој објектот ќе се појави / исчезне.

4 Лепак 2 видеа без транзиции

За вметнување видео без транзиции, поставете го времетраењето на параметрите "изглед" и "исчезнување" на 0.

Времето може да се постави за целата видео секвенца или секоја датотека одделно преку визуелниот уредувач со копчето.

5 Лепење на видео и преземање

По уредување, кликнете направи видео .

Кога процесот на лепење е над видео, може да се симне или да се објави на YouTube канал или преземи за контакт.

Како да се лепи видео?
Новости
Провайдеры:
 • 08.09.2015

  Batyevka.NET предоставляет услуги доступа к сети Интернет на территории Соломенского района г. Киева.Наша миссия —... 
  Читать полностью

 • 08.09.2015
  IPNET

  Компания IPNET — это крупнейший оператор и технологический лидер на рынке телекоммуникаций Киева. Мы предоставляем... 
  Читать полностью

 • 08.09.2015
  Boryspil.Net

  Интернет-провайдер «Boryspil.net» начал свою работу в 2008 году и на данный момент является одним из крупнейших поставщиков... 
  Читать полностью

 • 08.09.2015
  4OKNET

  Наша компания работает в сфере телекоммуникационных услуг, а именно — предоставлении доступа в сеть интернет.Уже... 
  Читать полностью

 • 08.09.2015
  Телегруп

  ДП «Телегруп-Украина» – IT-компания с 15-летним опытом работы на рынке телекоммуникационных услуг, а также официальный... 
  Читать полностью

 • 08.09.2015
  Софтлинк

  Высокая скоростьМы являемся участником Украинского центра обмена трафиком (UA — IX) с включением 10 Гбит / сек... 
  Читать полностью