• Главная
 • Карта сайта
Не найдено

Копирање на таблата со документи од таблата со исечоци

1C: Претпријатие 7.7 /
Практични препораки /
Други практични препораки

Содржина

За да го копирате целиот табуларен документ во таблата со исечоци, одберете ја целата табела. Ова се прави со кликнување на правоаголникот во горниот лев агол. прозорци .

Копирањето фрагменти на табелата може да се направи со глувчето во режим на пренесување и исклучување.

Кога копирате табеларен документ или фрагмент на таблата со исечоци, копирањето се одвива истовремено, и во формат на самиот табуларен документ и во текстуален формат. Во табеларен формат, содржината на тампон може да се вметне само во табеларен документ 1C: Претпријатие. Во други документи, содржината на тампон ќе биде вметната во текстуален формат. На пример, табеларен документ 1C: Enterprise ќе биде вметнат во табела на Microsoft Excel без елементи за дизајн (рамки, фонтови), но со дефект од клетките. Во текстуален формат, фрагмент од табеларен документ (или целата табела) може да се вметне во речиси секоја програма која работи со текстуални податоци.

Треба да се напомене дека за пренесување на табеларен документ до Microsoft Excel со елементи за дизајн, можно е да се зачува табеларниот документ во формат "XLS". Форматот за зачувување е поставен во дијалогот за избор на датотека за зачувување. Зачуваната датотека потоа може да се отвори во MS Excel. Друг начин е да се користи специјален конвертор на табеларни пресметки 1C: Enterprise за MS Excel, испорачан на ITS диск.


Ние сме: фонт во 1c 7 7 во табеларен документ , копирање на документ 1c во ексел , стимул пуфер, копирање на табеларен документ 1в, како во 1в 7 7 копирање на табеларен дел во друг документ, 1c 7 7 клипборд префрлување на табеларен дел, 1с сметководствени тампон обмен, Excel копирање дел од табелата, дел од табелата на таблата со исечоци 1c, табеларен документ на таблата со исечоци 1C


1C: Претпријатие 7

Новости
Провайдеры:
 • 08.09.2015

  Batyevka.NET предоставляет услуги доступа к сети Интернет на территории Соломенского района г. Киева.Наша миссия —... 
  Читать полностью

 • 08.09.2015
  IPNET

  Компания IPNET — это крупнейший оператор и технологический лидер на рынке телекоммуникаций Киева. Мы предоставляем... 
  Читать полностью

 • 08.09.2015
  Boryspil.Net

  Интернет-провайдер «Boryspil.net» начал свою работу в 2008 году и на данный момент является одним из крупнейших поставщиков... 
  Читать полностью

 • 08.09.2015
  4OKNET

  Наша компания работает в сфере телекоммуникационных услуг, а именно — предоставлении доступа в сеть интернет.Уже... 
  Читать полностью

 • 08.09.2015
  Телегруп

  ДП «Телегруп-Украина» – IT-компания с 15-летним опытом работы на рынке телекоммуникационных услуг, а также официальный... 
  Читать полностью

 • 08.09.2015
  Софтлинк

  Высокая скоростьМы являемся участником Украинского центра обмена трафиком (UA — IX) с включением 10 Гбит / сек... 
  Читать полностью