• Главная
 • Карта сайта
Не найдено

Како да се отстрани од претплатите во VC. Ликбез: како да се отпишете од лице во "Контакт". Како да ги оставите следбениците на vkontakte

 1. За да додадете контакти во вашиот адресар
 2. Пристап до контакти преку телефонска апликација или апликација за контакти.
 3. Како VKontakte ги отстрани претплатниците?
 4. Блокирај несакани контакти
 5. Апликацијата "Контакти" се сеќава не само на телефонскиот број
 6. Како да се отстрани од Vkontakte претплатници без црната листа
 7. Метод 1: Барање Отпишување
 8. Избришете синхронизирани контакти
 9. Претплатникот станува лице во два случаи.
 10. Уметноста за чистење на мејлинг листата и отстранување на неактивни претплатници
 11. Метод 2: Криење информации
 12. Како да ја одржувате вашата мејлинг листа здрава
 13. Метод 3: Блокирај корисници
 14. Всушност, изработка на претплатникот во црната листа
 15. Бришење на претплатникот во контакт со додавање на црната листа
 16. Начини за отстранување на претплатници во контакт без нивна црна листа
 17. Како да го напуштите VKontakte претплатниците?

Социјалната мрежа "Вконтакте" е популарна кај младите луѓе. Администрацијата на локацијата има за цел да го подобри интерфејсот социјална мрежа и да го направите блиску до совршенство. Корисникот на социјалната мрежа не може да го одбие пријателството со некоја личност или комерцијални сметки кои сакаат да ви додадат како пријател.

Мора да се додаде или остави потпишан. Во вториот случај, тој ќе добие информации за сите вести (поставени фотографии, аудиоснимки и видеа, мислења поставени на ѕидот, додадени пријатели, итн.), А исто така може да остават коментари под.

За да додадете контакти во вашиот адресар

Денес, паметниот телефон сигурно ги штити сите контакти.

Пристап до контакти преку телефонска апликација или апликација за контакти.

Три начини ќе ве доведат до вашите контакти.

 • Апликација за контакти: едноставно отворете ја апликацијата.
 • Апликацијата "Телефон".
 • Отворете ја апликацијата и одберете контакти од иконите на дното на екранот.
 • Сири: "Сири, ве молам отворете ги моите контакти".

Можете да додавате телефонски броеви и други податоци до апликацијата. адресар на различни начини О: можете да го внесете рачно. Подолу се наведени индивидуалните опции опишани во обидот.

Тие се појавуваат кога ќе бидат отстранети од пријателите. Далечинскиот управувач автоматски се преместува во овој дел.

Можноста за "Vkontakte" е далеку од тоа да се допаѓаат сите, на пример, ако новата страст се претплатила на вашите ажурирања. поранешен дечко , колега која сака да озборува или стотината онлајн продавница со нападни понуди. Од овој член, можете да научите како да ги избришете претплатниците во контакт без да ги наведете во црната листа.

Бројот автоматски ќе се внесе тука, можете да додадете преостанатите контакт информации . Ако сте во брзање, само треба да го наведете името и, доколку е потребно, да додадете дополнителни информации подоцна. Користете го копчето "Готово" за да го зачувате контактот.

 • Отворете ја апликацијата Телефон и допрете ја иконата. нумеричка тастатура подолу.
 • Внесете го телефонскиот број таму.
 • Допрете го знакот плус во горниот лев агол.
 • Сега изберете "Креирај" нов контакт ".

Ако добиете порака, е-пошта или повик од незачуван контакт, можете лесно да го додадете во вашиот адресар.

Можете да гледате претплатени на ажурирања во истата ставка на главната страница. Тогаш повеќе квантитет Луѓето се претплатени, толку повеќе популарна е вашата сметка. Тоа е, во потрага веднаш се наоѓаат оние кои имаат повеќе потписници, а подолу - оние кои имаат малку или воопшто нема.

Некои имаат тенденција да станат попопуларни, така што тие ги користат услугите за привлекување на нови корисници.


Со пријавувањето, можете да пристапите општи информации , и погледнете го изворот за вести - одете на страната што сте ја потпишале, прочитајте го ѕидот, гледајте фотографии и сл. Таквите можности се посоодветни за познати личности, но не и за мнозинството луѓе. Секој може да види кој се претплатил за тоа.

Како VKontakte ги отстрани претплатниците?

Сепак, можете да одлучите дали да се подредите по име или презиме. Ако сакате да го добиете пораки на вашиот паметен телефон, но не ги мешајте контактите со пријателите, можете исто така да ги отстраните од вашиот адресар во секое време.
Сепак, можете да одлучите дали да се подредите по име или презиме

 • За да ги овозможите контактите, лизгајте го лизгачот во зелено.
 • За да го исклучите, лизгајте го лизгачот налево до сива боја.

Ако промените или избришете контакт, овој параметар е постојан. Како да направите поставувања.


Да разгледаме подетално секој од нив.

 • Не многу ефикасен и одземаат многу време - напишете лична порака со барање да се откажете од вашата страница. Ова не гарантира резултат, но неговата предност е социјалната страна. Од минусите може да се забележи следново: поради поставките за приватност, непожелно лице може да има пристап до пишувањето на лични пораки или профилот на ова лице може да биде избришан.
 • Уште помалку ефективна опција е да поставите порака со барање да се откажете на сите на нивниот ѕид. Пораката може да ги опише причините зошто сакате претплатниците да заминат. Но, не и фактот дека секој ќе го види овој запис, и ако тие го видат, многу малку луѓе ќе го задоволат ова барање.
 • Најефективниот метод што не вклучува употреба на црната листа, во поставките на вашата сметка, ги поставува најстрогите поставувања за приватност. Ова ќе ги спречи несаканите поединци да влезат во вашиот профил, како и да го ограничат слободниот пристап до личните податоци. Недостаток - листата на претплатници нема да биде помала.

Елиминирање на несакани поединци од јавноста или група може само нивните креатори. За да го направите ова, тие треба да одат во менито "Управување со страница" и да го изберете "Учесниците". Во менито што се отвора, одберете го посакуваниот знак и кликнете "Отстрани од Заедницата".

Блокирај несакани контакти

Кликнете на неа и потврдете го изборот со кликање на отворениот прозорец за бришење на контактите.

 • Отворете ја апликацијата Контакти и одберете соодветно лице.
 • Кликни "Уреди" во горниот десен агол.
 • Сега можете да ги направите потребните промени.
 • Потврдете го ова со кликнување на Finish.
 • За да избришете контакт, скролувајте до "Избриши контакт".

Ако веќе не сакате да бидете повикани или поврзани со некоја личност, можете исто така да ги блокирате. Контактот не добива известување за блокирање.

Забраната е поефикасна и побрза опција. Користејќи го, чистењето на листата на пријавени луѓе е лесно - во саканата ставка најдете непријатна личност и кликнете на крстот следно.

Така, непотребното лице добива блокиран. Ако го отстраните од таму по два дена, тоа нема да биде врзано за вашата сметка.

Апликацијата "Контакти" се сеќава не само на телефонскиот број

Допрете ја иконата info до телефонскиот број чиј контакт сакате да го блокирате. Од оваа точка, нема да добивате никакви повици или пораки од релевантниот контакт.

 • Отворете ја апликацијата на телефонот користејќи го копчето со слушалката.
 • На дното на панелот, допрете ја иконата за часовникот за дневникот за повици.
 • Скролувајте надолу и допрете "Блокирај контакт".

Можете да ги додадете сите ваши податоци на вашите зачувани контакти. На пример, адреса за да можете да испратите разгледница од вашиот одмор. Или родендени - тие автоматски се додаваат во апликацијата за календар.

Секој прилично активен VK корисник се соочува со таков проблем како излишен голем број претплатници на страницата. Во овој случај, ако некое лице не ја следи популарноста на неговиот профил, можеби е неопходно целосно или делумно да се исчисти оваа листа.

Администрацијата на веб-страницата на социјалната мрежа VKontakte не им овозможува на своите корисници да ги избришат претплатниците со притискање на неколку копчиња. За да се изврши чистење од оваа листа од вас ќе биде потребно да извршите серија на акции кои се намалени на лицето што е избришано од претплатници.

Како да се отстрани од Vkontakte претплатници без црната листа

Вашиот омилен може да ви додаде во вашите омилени, па дури и да им даде свој рингтон. Сите овие поставки може да се најдат во апликацијата Контакти. Едноставно кликнете на лицето за кое сте заинтересирани, кликнете на Уреди, и сте подготвени да ги додадете сите овие информации. Сепак, ќе го користите за прикажување на вашите податоци за контакт. Самите податоци се тема за која може да се разговара со часови. Некои не можат да сторат без, а K ° и други се апсолутни противници на овие мрежи. И само за овие противници е страшно ако знаат дека нивните сопствени се зачувани во една од овие мрежи.

Начини за отстранување на претплатниците на страницата во социјалните. VK.com мрежите се многу мали, а оние кои постојат, секако, се поврзани со блокирање на корисниците. Ова, за возврат, може да ви го отежни ако лицето што сакате да го отстраните од претплатниците продолжува да го посетува вашиот профил и да има прилично активна кореспонденција со вас.

Во нашата работа, веќе укажавме на проблем што денес, поради такви функции, корисниците тешко можат да одлучат каде и на кои правила за заштита на податоците ги чуваат нивните податоци. Потоа одете за "Вашите контакти" во "Сите реклами". Сега ќе ги видите увезените контакти. Потоа кликнете на иконата на менувачот. Ова може да се најде во близина на вашиот профил.

После тоа, под вашето корисничко име, изберете "Приватност и безбедност". Ова не само што го поедноставува пребарувањето за контакти и разговор, туку исто така ви овозможува да разговарате со пријатели кои дури и не се логирани на социјална мрежа. Откако ќе ги синхронизирате Вашите контакти, можете да ги избришете увезените информации за контакт само со неколку едноставни чекори . Соодветната функција може да се најде во "Settings", што може да се постигне со помош на копчето на горниот или долниот дел на екранот. Во одделот за поставки за известување и известување, ќе ги најдете копчето "Синхронизирани контакти".

Ако причината за бришење претплатници во вашиот случај е поврзана со присуството на луѓе со намалена активност во листата, тогаш различните опции за вас значително се намалуваат. Под овие услови, можете безбедно да ги прескокнете првите две методи и да одите директно до последното.

Метод 1: Барање Отпишување

Оваа техника се однесува само на поединечни случаи на бришење на претплатници и работи исклучиво со респектабилни корисници. Во исто време, нема да треба да го блокирате лицето или на друг начин да го ограничите пристапот до вашиот личен профил.

Избришете синхронизирани контакти

Ако го притиснете копчето, ќе се отвори менито со опции. Со "Дознај повеќе", прво можете да добиете информации за функцијата за синхронизација и да ја измерите само ако сакате да ја активирате функцијата. Таму ќе го најдете копчето "Избриши ги сите" на дното од екранот, по што можете да ги избришете соодветните контакти. Ако не сакате да избришете одредени контакти од вашиот телефон, затоа што можеби ќе ви треба број, малку ќе ги скриете вашите контакти. Меѓутоа, ако само сакате да ја скриете историјата на разговор од друга, постои едноставно решение од директно бришење на контактот.

Лицето што е отстрането од претплатниците идеално треба да има можност за размена на пораки.

Методот ја зема во предвид употребата на социјални. VKontakte мрежи од компјутер преку стандарден прелистувач.

VKontakte мрежи од компјутер преку стандарден прелистувач

Како што можете да видите, за повеќе бришење оваа техника апсолутно не е добро. Покрај тоа, не толку често постојат прилично искрени луѓе кои можат да одат на вашата страница и притиснете само едно копче.

Претплатникот станува лице во два случаи.

За да го направите ова, отворете го разговорот што сакате да го избришете, допрете ги првите три точки и изберете "Избриши го разговорот", и пораките ќе исчезнат од вашиот паметен телефон, како никогаш да не сте имале контакт. Со трикот можете да ги сокриете контактите. Прилагодете ги групите и скријте ги. . И еден ден тој се буди од неговиот сладок сон. Потоа спиењето на спиењето ќе стане кошмар.

Уметноста за чистење на мејлинг листата и отстранување на неактивни претплатници

Ова е јасно посочено од страна на давателите на управување со новинските публикации. Ако не ги следите вашите сопствени правила на играта, тие ќе го отстранат сметка . Вашиот бизнис се базира на тоа да биде што е можно поевтино со е-мејл провајдери. И за ова, тие мора да бидат чисти од било какво сомневање за спам.

Метод 2: Криење информации

Доста често, отстранувањето на претплатниците од VKontakte е поврзано со неподготвеноста да ги споделат објавените информации со некои корисници. Во такви околности, најдобар лек да се ослободи од несакани претплатници ќе се подобри поставувањето на приватноста на сметката.

И покрај поставките, секој корисник ќе може да оди на вашата страница и да ги види левите записи. Покрај тоа, некои други профилни информации кои не се сокриени исто така ќе бидат достапни за гледање.

И вистината е дека постои оловно олово. Исто така, вие не мора да бришете многу претплатници истовремено, бидејќи тоа може да не одговара на вашиот оператор. Тоа автоматски ќе го отстрани квалитетот од вашата листа, и ќе забележите помалку отвори. Понекогаш тоа се случува затоа што помалку луѓе ја добиете вашата е-пошта. Многу пати не го означувате бидејќи давателот на е-пошта го отфрли, но го објавувате како непрочитан.

Како да ја одржувате вашата мејлинг листа здрава

Откако корисниците ќе бидат отстранети, знаете дека воопшто не ви вредат. Тоа влијае на остатокот од листата. Мора да нападне од две страни. Претплатници кои биле тука повеќе од 6 месеци и никогаш не отвориле е-пошта. Претплатниците кои се регистрирале откако е-поштата е отворена, но без никакво дејство за 6 месеци.

Под условите на ваквите поставки, претплатниците нема да можат да ја следат вашата активност или да остават свој белег на страницата.

По горе наведените чекори, сите ваши претплатници нема да имаат пристап до главните карактеристики на социјалната мрежа VKontakte. Особено, тоа може да биде функционална за пишување на лични пораки или способност да коментираат за евиденција.

Постојат провајдери кои ќе ви кажат за креирање на нова листа и ресетирање на овие неактивни претплатници. Ова е донекаде агресивно кога треба да ја избришете оваа листа подоцна. Ќе направиме сегмент за откривање на овие корисници кои минуваат 6 месеци.

Влезете во вашата сметка и одете на листата таму, кликнете на листата што сакате да ја избришете. Сега ќе ви кажеме што ќе исчистиме. Датум на додадена вредност специфичен датум . Во исто време, ви рековме да не додадете на луѓето кои се претплатија на листата до 6 месеци.

Забележете дека корисниците на трети страни кои не се претплатници исто така ќе го изгубат пристапот до информации.

Метод 3: Блокирај корисници

Овој метод за бришење на претплатници е најлесниот, но, благо речено, сосема радикален, бидејќи од вас се бара едноставно да го блокирате одреден корисник. Во исто време, методот целосно ви овозможува да извршите масовно чистење на листата на претплатници, сепак, сеуште во рачен режим.

Всушност, изработка на претплатникот во црната листа

Во мојот случај, ова се совпаѓа со последните 5 кампањи, но можете да додадете секоја од кампањите што ги испративте додека не достигнете 6 месеци. За да го направите ова, само треба да го ископирате шаблонот за секоја кампања користејќи го копчето "Додај состојба". Активноста на кампањата не е отворена.

Бришење на претплатникот во контакт со додавање на црната листа

Ние ја праќаме кампањата само на неактивни претплатници. Сега ние ќе испратиме серија на кампањи до корисниците што ги добивме во овој сегмент. Се движиме во кампањи, и кога креираме кампања, го избираме сегментот што го создадовме.

Блокираното лице може да се врати од црната листа без да се врати во делот за претплатници.

Треба да бидете внимателни кога користите на овој метод . Ова се должи на фактот дека по блокирањето некое време (до личното бришење) корисникот ја губи способноста да го прегледува вашиот профил и да пишува приватни пораки.

Начини за отстранување на претплатници во контакт без нивна црна листа

Има многу околности, па ние ќе ви испратиме е-пошта со порака дека сте виделе дека сè уште не сте ги отвориле вашите пораки и дека е можно дека не сте заинтересирани да продолжите да ја примате. Потсетете ги дека ако сакаат да се отпишат, кликнете на откажувањето.

Како да го напуштите VKontakte претплатниците?

Исто така вклучува и линк или инструкции за откажување на претплата од листата во случај на покајание. Откако ќе се направи ова, ќе испратите кампања на овој нов сегмент, информирајќи ги дека имаат 15 дена заминат додека нивната претплата не истече и ако сакаат да продолжат да припаѓаат на листата, мора да кликнат на врската што ја објавувате.

Откако ќе се направи ова, ќе испратите кампања на овој нов сегмент, информирајќи ги дека имаат 15 дена заминат додека нивната претплата не истече и ако сакаат да продолжат да припаѓаат на листата, мора да кликнат на врската што ја објавувате

Забележете дека, како што е случај со VKontakte, корисникот нема да може да ја отстрани бравата без ваша желба.

Во случај да сакате на лицето на црната листа да остане на вашиот личен профил секогаш кога е можно, треба да го отстраните од таму. Сепак, од исклучително значење е да се земе предвид дека треба да трае најмалку 20 минути по додавањето на кој било корисник во итен случај (се препорачува 1 час).

Како VKontakte ги отстрани претплатниците?
Како VKontakte ги отстрани претплатниците?
Како да го напуштите VKontakte претплатниците?
Новости
Провайдеры:
 • 08.09.2015

  Batyevka.NET предоставляет услуги доступа к сети Интернет на территории Соломенского района г. Киева.Наша миссия —... 
  Читать полностью

 • 08.09.2015
  IPNET

  Компания IPNET — это крупнейший оператор и технологический лидер на рынке телекоммуникаций Киева. Мы предоставляем... 
  Читать полностью

 • 08.09.2015
  Boryspil.Net

  Интернет-провайдер «Boryspil.net» начал свою работу в 2008 году и на данный момент является одним из крупнейших поставщиков... 
  Читать полностью

 • 08.09.2015
  4OKNET

  Наша компания работает в сфере телекоммуникационных услуг, а именно — предоставлении доступа в сеть интернет.Уже... 
  Читать полностью

 • 08.09.2015
  Телегруп

  ДП «Телегруп-Украина» – IT-компания с 15-летним опытом работы на рынке телекоммуникационных услуг, а также официальный... 
  Читать полностью

 • 08.09.2015
  Софтлинк

  Высокая скоростьМы являемся участником Украинского центра обмена трафиком (UA — IX) с включением 10 Гбит / сек... 
  Читать полностью