• Главная
 • Карта сайта
Не найдено

Како да ја избришете зачуваната лозинка кај соучениците. Како да ја отстраните лозинката и да се најавите на Однокласници? Како да го избришете стариот лог и лозинка во Yandex

 1. Брзо отстранување на "опашки" во прелистувачот
 2. Видео
 3. Ги бришеме податоците зачувани од прелистувачот
 4. Режим инкогнито

Притискањето на копчето "DEL" не помага да се реши проблемот, како да се избрише лозинката и да се најавите на Однокласниците Во секоја програма се случува на свој начин. Ако користите Opera, тогаш треба да отидете во менито "Tools" и изберете "Settings". Табулаторот "Папче" што ќе се отвори ви овозможува да го отстраните "крлежот" веднаш до линијата "Папката што се сеќава на лозинки". Потоа потврдете "Добро".

Како да се отстрани лозинката и да се најавите на Однокласниците во Firefox прелистувач , тука сè е поинаку. За да го направите ова, одете во "Алатки" во под-точка "Settings". Одење во делот "Приватност" ќе се отвори пристап до "Не меморирај историја" ставка, која ќе обезбеди елиминација на најава и лозинка. Прочитајте повеќе за тоа како да избришете корисничко име во Aldoklasassniki, во овој напис .

Како да се отстрани стара лозинка кај соучениците?

Несомнено, погодно е да се користи функцијата на прелистувачот, кој се состои во помнење на лозинката. Секој пат кога ќе влезете во страницата, нема потреба да го внесувате. Меѓутоа, поради некоја причина, требаше да ја избришете старата лозинка, која е зачувана од страна на прелистувачот во поставките. Ќе поминете доста време за да дознаете. Промоција на страница Однокласници ќе ви помогнат следната услуга .

На пример, во Google хром многу популарен меѓу корисниците, алгоритам е како што следува:

 • двапати кликнете на иконата за да го отворите прелистувачот;
 • најдете го менито "Settings", кое се наоѓа во горниот десен агол (три решетки);
 • кликнете на линкот "Прикажи напредни поставки" (на дното на страницата);
 • отворете го делот "Управување со зачувани лозинки" (се наоѓа во подменито "Лозинки и формулари"), изберете "Управување со зачувани лозинки". За да можете да ги уништите лозинките кои не треба да се зачуваат.

Ако прашате како да ја избришете старата лозинка во Однокласниците на Mozilla Firefox, тогаш прво мора да го внесете прелистувачот. Од погоре, во десниот агол, можете да го видите истото име - три ленти, - кликнете на кое ќе ви овозможи да влезете во менито. Тука треба да изберете "Settings", во следниот прозорец - табот "Заштита". Потребно е да го притиснете копчето "Зачувани лозинки". Во овој прозорец ќе најдете лозинки претходно зачувани на различни локации. Означете ги лозинките кои треба да се избришат и да се ослободите од нив. Ако бришењето на лозинка е поврзано со наплатата на страницата, овие информации ќе помогнат да се разјасни ова прашање.

Како да избришете лозинка во Однокласниците во Yandex?

Подесувања на прелистувачи Yandex и Chrome се многу слични. Затоа, активностите не се многу различни. Прво, треба да го пронајдете копчето "Поставувања на прелистувачот на Yandex" во прозорецот на оваа програма, кликнете на него. Меѓу другите ставки од менито што се отворија, треба да изберете "Settings". Потоа кликнете на копчето "Прикажи напредни поставки" (дното на страницата). Следниот чекор е да отидете до делот "Лозинките и автоматското завршување" со кликнување на копчето "Управување со лозинки". Прозорецот "Лозинки" се состои од две полиња: првата е за лозинките што автоматски се зачувуваат, а втората е за сајтови чии лозинки не треба да се зачувуваат. Сега означете го посакуваниот запис за да ја отстраните лозинката. Потоа, потврдете ги вашите акции со кликнување на копчето "Finish". Висококвалитетна промоција на VKontakte е достапна кога ќе кликнете на врската .

Како што можете да видите, алгоритмот на дејства, како да се отстрани лозинката во Однокласниците во Yandex , е многу сличен на Google Chrome.

На нашата страница, можете да нарачате платен и ефтин

Лавовски дел од сите корисници кои го посетуваат Однокласниците, направете го тоа со компјутерски прелистувач. Најпопуларните програми се: Google Chrome, Opera, Yandex Internet Explorer . Сите тие можат да ги зачуваат податоците од авторизацијата, но денес ќе разговараме за спротивното - како да избришете корисничко име во Однокласниците на влезот.

Луѓето доаѓаат во Однокласниците од компјутер најчесто дома. Но, ако морате да се најавите на вашата сметка од друго место, не заборавајте да ги покриете вашите песни. Сега ќе ви кажеме како правилно да го пренесете.

Брзо отстранување на "опашки" во прелистувачот

Нашата инструкција е базирана на прелистувачот на Google Chrome поради неговата најпопуларен . Но, мора да разберете дека за истото може да се извитка и во други прелистувачи.

Значи, за да ја исчистиме нашата историја, го правиме ова:

 1. Притиснете ја комбинацијата на копчиња Ctrl + Shift + Del во активниот прозорец на прелистувачот. Оваа комбинација работи на речиси сите прелистувачи.


Оваа комбинација работи на речиси сите прелистувачи

Сега треба да го наведете периодот за кој сакате да ги отстраните трагите (на пример, ако сте работеле неколку часа, тогаш не постои точка во бришењето на сите главни податоци на компјутерот. Изберете само "ден"). Можете исто така да наведете точно што сакате да го избришете.

Тековните предмети вклучуваат:

 • историја на прелистување;
 • историја на преземање;
 • кеш и слики;
 • Cookie;
 • лозинки;
 • податоци за автоматско комплетирање;
 • податочни хостирани апликации;
 • медиумски лиценци.

Изберете ги трагите што сакате да ги избришете и притиснете го копчето означено со бројот "3".


 1. Чистењето ќе почне, чие времетраење целосно ќе зависи од нередот на компјутерот или лаптопот, корисната активност и брзината на потсистемот на дискот. Во секој случај, чекајќи го крајот на операцијата.

Во секој случај, чекајќи го крајот на операцијата

Е завршено. Сега е невозможно да се одреди вашето присуство, но има и други траги што прелистувачот не може да ги избрише. Ние ќе зборуваме за нив подолу.

Видео

Отстранете го знакот за проверка!

Тука е местото каде што функцијата е:

Ако внесете Odnoklassniki од друг компјутер, никогаш не го активирајте овој режим. Избришете зачувани податоци не е лесно. Подолу ќе научите како да го направите тоа.

Ги бришеме податоците зачувани од прелистувачот

Ако прелистувачот веќе го зачува вашето корисничко име и лозинка, ќе мора да ги заборавите податоците. Ова е направено вака:

 1. Отворете ги подесувањата на Google Chrome со кликнување на копчето со три точки. Таа е во горниот десен агол. Во менито што се отвора, одберете ја ставката: "Settings".


Во менито што се отвора, одберете ја ставката: Settings

 1. Скролувајте надолу по страната кон дното и кликнете на етикетата што ја обележавме на екранот. Ќе отвори дополнителни поставки.


Ќе отвори дополнителни поставки

 1. Следно, треба да го отворите објектот "Прилагоди", кој се наоѓа во делот "Лозинки и форми".


Следно, треба да го отворите објектот Прилагоди, кој се наоѓа во делот Лозинки и форми

 1. Сега внесете го барањето OK во полето за пребарување. ru, благодарение на што ќе ги отстраниме лозинките само за Однокласниците и откако ќе го пронајдеме вашето корисничко име (телефонски број) кликнете на копчето со три точки. Во менито што се појавува, одберете "Delete."


После тоа, податоците ќе бидат избришани од Google Chrome или друг прелистувач, и никој нема да може да влезе на вашата страница.

Режим инкогнито

Ако сакате да одите на "Моја страница" во Однокласници, но не мора да се збркате со поставките и да избришете ништо, само преминете на време во режимот "Инкогнито". Оваа функција не штеди ништо и дава целосна анонимност. Можете да го стартувате со отворање на Chrome менито и со избор на саканата ставка таму.


Можете да го сторите истото со кратенка Ctrl + Shift + N.

Околу истиот мод е во други прелистувачи. Тоа е само таму што се нарекува малку поинаку и малку погрешно. На пример, во Firefox ова е "Приватен прозорец".

Тоа е сè. Сега сфативме како да ги отстраниме непотребните корисничко име и лозинка при влегувањето во Однокласниците и да не го спасиме. Ако имате прашања, коментари или предлози, напишете ги во коментарите, дефинитивно ќе одговориме.

Избришете ја лозинката Odnoklassniki

Корисниците на социјалната мрежа Odnoklassniki.ru треба многу често да ја отстрануваат лозинката. Главните две причини - промена на лозинката, кога таа останува во меморијата на прелистувачот стара верзија или случајно зачувување на лозинката на некој друг компјутер, што не е прифатливо.

Лесно е да се отстрани лозинката во Однокласниците, но постапката е различна за поединечни прелистувачи. Може да ве интересира тема: "Соученици": внесете ја страницата од компјутерот "

Отстранување на лозинка во Mozille

Како брзо да отстраните лозинка во Google Chrome?

За да разберете како да ја отстраните старата лозинка во Однокласниците во Chrome, иницијално ќе треба да кликнете на менито за поставки во соодветниот прелистувач. Во прозорецот што се појавува, одберете ја функцијата "покажи напредни поставки" - како резултат, следниот дел ќе се отвори со името "Лозинки и форми". Во ова мени, ние сме заинтересирани за Управување со лозинки, каде што, во листата, елиминацијата на потребната лозинка се одвива речиси во согласност со постапката слична на Mozilla.

Бришење на лозинки во Internet Explorer

Интернет Explorer се користи од страна на неколку современи корисници, меѓутоа тука можеби е неопходно брзо да се одлучи како да се отстрани лозинката и да се најавите на Однокласниците. Отстранувањето на лозинката значи дека притискате ги следниве јазичиња: Алатки - Интернет опции - Содржина - Опции. Во прозорецот што се отвора, одберете "Избриши ја автоматската комплетирање на дневникот" и одштиклирајте ги лозинките пред лозинката.

Лозинките во Yandex

Заедно со Mozilla, не помалку популарниот прелистувач денес е Yandex, така што прашањето за тоа како да избришете лозинка во соучениците во Yandex исто така е сосема релевантно. Решавање на проблемот како да избришете лозинка во Однокласниците во Yandex, речиси може да се допаѓа во Chrome, бидејќи овие прелистувачи работат на еден мотор.

Откако ќе ги отворите поставките на прелистувачот, проширете ги напредните поставки и одете во делот "Лозинките и автоматското комплетирање", каде што ќе бидеме заинтересирани за "Управување со лозинки". Избирање на вистинската адреса, можете да ја видите или целосно да ја отстраните лозинката.

Сега знаете како да ја избришете старата лозинка во Однокласниците од кој било прелистувач со минимално време. Нека употребата на вашата омилена социјална мрежа веќе не ви предизвикува непријатности! Прочитајте исто така за тоа како да закрепнете страница во Однокласници, ако ја заборавивте вашата лозинка со кликнување на

Како да избришете најава кога влегувате во Однокласници

Многу луѓе на нивните компјутери можеле да се сретнат со слика кога на главната страница исчезнува најавувањето при влегувањето во Однокласници. Работејќи на компјутер дома, не ги чувствувате непријатностите. Не треба неограничен број пати да се вози. Но, што ако најавувањето е на некој друг компјутер? Неговиот сопственик има способност лесно да се појави на вашата страница, тогаш би било добро да се ослободиме од овој "автоматизам".

Се поставува прашањето, како да се избрише пријавувањето при влегувањето во Однокласници?

Првиот начин . Отсуството на слика за најава во прозорецот на страницата се постигнува со отстранување од програмата. За ова треба да ја исчистите историјата. Така тие се нарекуваат, на пример, во Firefox. Прво треба да одите до програмските поставки, таму за да откриете "Избришете поединечни колачиња". Наведениот прелистувач ја содржи оваа задача во опцијата "Приватност". Сега изберете папка наречена odnoklassniki.ru, активирајте "Избриши колачиња". Висококвалитетна промотивна група во Однокласниците достапна.

За да ги избришеме овие датотеки во Chrome, работиме со функцијата "Параметри" и сукцесивно се движиме до "Дополнителни" -> "Лични податоци" -> "Параметри на содржина" -> Колачиња. Лесно е да се ослободите од непотребни информации: избришете ја целата историја или избраните датотеки. Прочитајте исто така на тема: "Како да се отстрани лозинка и да се најавите на Однокласници"
За да разберете како да избришете најава при внесувањето на Однокласници во поновите верзии на Chrome, Yandex, треба да го направите следново. На десната страна, на врвот на страницата, треба да ја активирате иконата за да го отворите менито. Ова е местото каде што е избрано "Settings". Следно, одберете ја ставката "Прикажи поставувања". Во "Форми и лозинки" - "Управување со лозинки". Сега најавувањето е обележано со левото глувче и избришано.
Вториот начин . Несаканото најавување не може да се избрише. Кога првпат ќе внесете какви било информации на страницата, ве советуваме автоматски да ја зачувате. Истото се случува и на Однокласниците. Отфрли ја оваа акција. Потоа пребарувачот не врши една од своите функции - да се сети на податоците за пристап. Ако ви треба да измамник VKontakte, кликнете на линкот .

Како да се отстрани стариот најава кај соучениците?

За време на користење од еден корисник на Интернет, прелистувачот ги акумулира сите најавувања кои се запаметени. Затоа, важно е да знаете како да го избришете старото корисничко име Odnoklassniki . Во Mozilla firefox за да ги исчистите записите што треба да ги внесете во "Алатки". Следно, одберете го објектот "Избриши лични податоци." Ја најде линијата "Зачувани лозинки" во прозорецот што се отвора, проверете го и други опции. Потоа кликнете на копчето "Избриши сега".
Истите дејства се извршуваат во програмата Google Chrome, почнувајќи од делот "Tools", потоа → "Бришење на податоци во прегледаните документи" → "Јасно зачувани лозинки" → "Бришење податоци на прегледувани страници". Сега знаете што да одговорите на пријателите на нивното прашање како да го избришете стариот најава во Однокласниците . Прочитајте исто така како да блокирате страница во Однокласници со кликнување на ова

Како да избришете корисничко име во Однокласники?

Пред да влезе корисникот на неговата лична страница на веб-страницата на Однокласниците, императив е да се идентификува со најава и лозинка. Често, двете главни полиња автоматски остануваат пополнети, што го зачувува корисникот да мора да ги пополни на следните влезови. Сепак, понекогаш постојат случаи кога вистинското прашање за корисникот е како да го избришете најавувањето кога влегувате во Однокласници. Оваа потреба се појавува ако само тој користи соученици во семејството, и нема потреба постојано да се менува најавата. Прочитајте исто така тема: "Соученици": влезот на страницата од компјутерот.

Решавање на проблемот со тоа како да избришете корисничко име во Однокласници, денес можеби на многу начини. Ние ви нудиме главни меѓу нив.

Ако сте заинтересирани да го избришете корисничкото име Odnoklassniki, така што никогаш нема да биде автоматски прикажано за такво место, клучната задача е да го исчистите куки на прелистувачот. За да го направите ова, прво одете на поставките на прелистувачот, каде што можете да ја пронајдете функцијата "избришете поединечни колачиња". На пример, за Mozilla, таков елемент може да се најде во менито "приватност". Во предложената листа, најдете ја врската до социјална мрежа Соучениците, потоа активирајте ја задачата "избришете колачиња".

Ако Chrome е вашиот најчесто користен прелистувач, во менито "Settings" - " Напредни поставки »Најдете го предметот" лични податоци ", каде што поставките за содржина, исто така, содржат информации за колачиња. Оваа постапка ви овозможува да ги исчистите не само специфичните избраните датотеки, туку и целосно целата историја на користење на прелистувачот, што е многу погодно.

Друг начин да се отстрани старото најавување на Однокласници е да не го зачувувате воопшто. Кога првично внесувате податоци на страницата, прелистувачот нуди да ги зачувате. Доволно е да се откаже од оваа функција.

Ако ниеден од начините како да го избришете најавувањето кога влегувате во Однокласници не помогна, обидете се да постигнете резултати со бришење на целата историја на прелистувачот. Обично, овој метод се користи при одлучувањето како да се избрише стариот најава на Оnoklassniki, најчесто, бидејќи оваа постапка е најлесната и најбрзиот и можете да го направите без непотребни проблеми во апсолутно секој прелистувач. Се надеваме дека со нашиот совет вие брзо ќе го решите проблемот со отстранување на вашето најавување на веб-страницата на Odnoklassniki.ru! Може да бидете заинтересирани за следново: "Како да отстраните лозинка во Однокласники."


Како да избришете лозинка во Однокласниците во Yandex?
Но, што ако најавувањето е на некој друг компјутер?
Се поставува прашањето, како да се избрише пријавувањето при влегувањето во Однокласници?
Новости
Провайдеры:
 • 08.09.2015

  Batyevka.NET предоставляет услуги доступа к сети Интернет на территории Соломенского района г. Киева.Наша миссия —... 
  Читать полностью

 • 08.09.2015
  IPNET

  Компания IPNET — это крупнейший оператор и технологический лидер на рынке телекоммуникаций Киева. Мы предоставляем... 
  Читать полностью

 • 08.09.2015
  Boryspil.Net

  Интернет-провайдер «Boryspil.net» начал свою работу в 2008 году и на данный момент является одним из крупнейших поставщиков... 
  Читать полностью

 • 08.09.2015
  4OKNET

  Наша компания работает в сфере телекоммуникационных услуг, а именно — предоставлении доступа в сеть интернет.Уже... 
  Читать полностью

 • 08.09.2015
  Телегруп

  ДП «Телегруп-Украина» – IT-компания с 15-летним опытом работы на рынке телекоммуникационных услуг, а также официальный... 
  Читать полностью

 • 08.09.2015
  Софтлинк

  Высокая скоростьМы являемся участником Украинского центра обмена трафиком (UA — IX) с включением 10 Гбит / сек... 
  Читать полностью